CONCURS FOTO Sibiu, orasul meu de suflet

Esti pasionat de fotografie si iubesti Sibiul?
Trimite-ne o fotografie cu orasul Sibiu si poti castiga un Top City Card! 

Ne-am propus sa descoperim alaturi de voi frumusetea orasului Sibiu. Se spune ca o imagine valoareaza cat o mie de cuvinte. Va provocam sa ne aratati acest lucru, sa surprindeti in fotografii motivele pentru care iubiti Sibiul. Trimiteti-ne fotografiile voastre pana pe 31 octombrie 2016, iar noi vom alege castigatorul unui Top City Card! Concursul nu este adresat doar fotografilor profesionisti, ci tuturor celor care considera ca pot surprinde in imagini esenta unui oras.

concurs foto sibiu

I. Participare la CONCURS FOTO Sibiu, orasul meu de suflet – Regulament Octombrie 2016
 • Se accepta maxim 2 fotografii / persoana. 
 • Perioada de inscriere in concurs este cuprinsa intre 13 – 31 octombrie 2016, data limita fiind luni, 31.10.2016, ora 23:59.
 • Inscrierile se fac prin trimiterea fotografiei / fotografiilor printr-un email pe adresa [email protected] . Subiectul emailului va fi „Concurs Foto Sibiu – Nume_Prenume (ex. Concurs Foto Sibiu – Ion Popescu). Daca nu doriti ca numele dvs. sa apara publicat, va rugam sa mentionati acest lucru in email si sa ne comunicati pseudonimul sub care preferati sa apareti.
 • Fotografiile vor fi insotite de un titlu sau de o descriere (maxim 50 cuvinte).
 • Fotografiile primite vor fi publicate si promovate pe pagina de Facebook Top City Card – Ghid Local, in ordinea primirii lor. Va rugam sa mentionati in emailul trimis daca aveti o pagina de Facebook sau un portofoliu online caruia doriti sa ii punem un tag in momentul promovarii fotografiei.
II. PREMIUL: Top City Card

Castigatorul va fi desemnat in perioada 1 – 4 noiembrie 2016 si va fi premiat cu un Top City Card.

Top City Card este un card de recomandari turistice, culturale si comerciale, prin intermediul caruia detinătorii acestuia pot beneficia de numeroase reduceri si gratuitati la sute de parteneri din toată tara, precum si de ghidaj gratuit la obiective de interes. Cardul, alaturi de aplicatia Top City Card – Guide (iOS, Android), indeplineste in mod inedit trei functii: recomandari locuri deosebite – beneficii city card (reduceri si gratuitati) – ghidaj turistic. Prin această initiativa, BCR alaturi de Top City Card doresc sa resusciteze turismul intern. Cardurile, fiind dezvoltate la nivel national, vin ca un indemn catre romani sa calatoreasca mai mult prin tara, sa constientizeze ca avem toate aceste locuri deosebite si frumoase, fie ca sunt comerciale, fie ca sunt cultural-turistice, si sa le descopere in mod direct.

Franciza Ghid Local

III. JURIZARE CONCURS FOTO Sibiu, orasul meu de suflet
 • Perioada de jurizare: 1 – 4 noiembrie 2016.
 • Juriul este format din 6 membri ai echipei Top City Card.
 • Modalitatea de jurizare: fotografiile castigatoare sunt alese in functie de voturile individuale primite din partea membrilor juriului. In urma votarii individuale, va avea loc o dezbatere comuna pentru a stabili clasamentul final.
 • IMPORTANT! Toate fotografiile inscrise in CONCURS FOTO Sibiu, orasul meu de suflet trebuie sa fie realizate de cel care le trimite, acesta detinand drepturi de autor asupra lor. In cazul in care se dovedeste ca un castigator nu avea dreptul de autor asupra materialului trimis, chiar si dupa o eventuala castigare a concursului, va trebui sa returneze premiul sau suma valorica a cardului in maxim 30 de zile de la informarea acestuia. Fiecare material trimis va fi verificat minutios, iar nerespectarea acestei reguli duce la respingerea participarii in concurs.
 • Alte precizări:
  – Aprecierile primite pe retelele de socializare in urma promovarii fotografiilor au un rol indrumator, dar nu un rol decisiv in desemnarea castigatorului. Suntem curiosi sa aflam preferintele celor care urmaresc desfasurarea concursului, insa nu dorim sa defavorizam participantii care nu sunt activi pe retelele de socializare. Astfel, jurizarea se face in functie de voturile juriului, nu in functie de popularitatea materialelor pe retelele de socializare.
  – Fotografiile inscrise intr-o anumita luna a concursului nu vor putea fi re-inscrise in concursul din alta luna – chiar daca tema ar fi similara sau aceeasi (putin probabil).
  – Prin inscrierea in concurs si trimiterea fotografiilor, Top City Card primeste dreptul de utilizare a acestora pe o perioada nelimitata. Dreptul de autor va apartine in continuare participantului!
  NU vor fi acceptate fotografiile ce pot fi o insulta sau pot fi interpretate in mod negativ cu privire la integritatea unei persoane, unei categorii de persoane sau diverse companii. NU vor fi acceptate nici fotografiile care au rol de reclama pentru anumite servicii, produse sau branduri. Pentru acestea din urma, ne puteti oricand contacta separat de concurs pentru a va alatura retelei nationale de parteneri Top City Card.
 • Decizia juriului cu privire la castigator este finala si nu poate fi contestata de alti participanti. Exceptie: contestatiile sunt binevenite in contextul in care se detin informatii cu privire la incalcarea drepturilor de autor in cazul fotografiei castigatoare.

Asteptam cu drag fotografiile voastre!
Echipa Top City Card