City Break Timisoara cu City Card

Odihna poate fi de mai multe feluri: statica (te-am incuraja sa nu fie totusi in fata televizorului) sau activa, de explorare. Noi ii spunem odihna psihica, odihna spiritului calator. Cel mai adesea, ne multumim sa consideram weekend-ul un prilej de relaxare si odihna intre patru pereti, acasa. De ce sa nu ne acordam, cel putin o data pe luna, un weekend in care sa ne simtim ca in vacanta, ca in concediu.

Iti propunem sa descoperi orasele din Romania sub forma unor City Break -uri. De ce nu? La urma urmei, asa cum vizitam alte orase, prin tari straine, le putem vizita si pe cele din propria noastra tara. Pe langa obiectivele turistice, stim ca exista acele aspecte ce tin mai mult de organizare: unde dormim, ce si unde mancam, ce activitati sa mai avem, de unde ne facem cumparaturile? In acest sens, City Card isi indeplineste functia de indrumator si iti face o serie de recomandari care te pot ajuta sa faci economii.

Prima oprire, primele recomandari: CITY BREAK TIMISOARA

Timisoara, orasul de pe Bega, este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Un important centru cultural si universitar, un oras-gradina indragit atat de locuitorii sai, cat si de catre cei care il viziteaza pentru prima data. Daca te decizi sa te rasfeti cu un City Break Timisoara, iata cateva recomandari din partea noastra, din randul partenerilor City Card:

Unde sa te cazezi: Hotel Vandia – vei beneficia de 12% discount cu City Card.
Unde sa iei pranzul: fiind vorba de 2-3 zile, poti incerca atat la Restaurant Leonardo da Vinci, unde te poti bucura de o reducere semnificativa de 25% la consumatie, si Restaurant Pomo D’Oro, unde vei beneficia de 15% discount cu City Card.
Unde sa iti petreci dupa-masa: pentru o atmosfera prietenoasa, va recomandam un coltisor olandez, unde va puteti savura cafeaua sau un smoothie proaspat, dupa lungile plimbari prin Timisoara, si anume Tulip Cafe.
Unde sa iti petreci seara: o optiune ar fi Charlie’s Pub, intr-o placuta atmosfera de lounge.
Unde sa te plimbi: nu poti sa vii in Timisoara si sa nu te bucuri de o plimbare pe Bega. O poti face pe Corabia Piratilor!
Cu ce sa te plimbi: in cazul in care consideri ca ai nevoie de o masina (poate vrei sa explorezi si imprejurimile Timisoarei), iti recomandam serviciile Api Rent a Car.
Ce duci acasa: pentru cadouri personalizate, iti recomandam sa faci o oprire la magazinul Crystal Gifts (Calea Sever Bocu, nr. 2, Galeria 1).

city break timisoara

Economiile pe care le poti face cu City Card reies din imaginea de mai jos. Te incurajam insa sa descoperi si alti parteneri care ar putea sa contribuie in mod inedit la un City Break Timisoara. Lista completa a ofertelor din Timisoara o poti regasi aici: topcitycard.ro/locatii/localitate/romania/timisoara/

city break timisoara top city card