City Break SIBIU cu City Card

Continuam plimbarile noastre urbane prin Romania si ajungem in Sibiu, unul dintre cele mai frumoase si mai indragite orase din tara noastra. Iti propuneam data trecuta sa descoperi orasele din Romania sub forma unor City Break-uri, la fel cum ai explora si alte orase europene: cu ochi curiosi de turist.

Pe langa obiectivele turistice, stim ca exista acele aspecte ce tin mai mult de organizare: unde dormim, ce si unde mancam, ce activitati sa mai avem, de unde ne facem cumparaturile? In acest sens, City Card isi indeplineste functia de indrumator si iti face o serie de recomandari care te pot ajuta sa faci economii.

A doua oprire o facem, asadar, in Sibiu. Iata recomandarile pentru un CITY BREAK SIBIU! 

Un important centru cultural și economic al Transilvaniei, municipiul Sibiu este unul dintre cele mai infloritoare orase din aceasta zona. Orasul a fost capitala a Transilvaniei intre anii 1692-1791 și 1849-1865, fiind si unul dintre principalele centre ale colonistilor sasi stabiliti in zona. In prezent, Sibiul a trecut printr-o importanta renastere economica si culturala, in anul 2007 avand statut de Capitala Culturala Europeana, alaturi de orasul Luxembourg.

city break sibiu cu top city card

Daca te decizi sa te rasfeti cu un City Break Sibiu, iata cateva recomandari din partea noastra, din randul partenerilor City Card:

Unde sa te cazezi: pentru o atmosfera medievala, dar in conditii de trai moderne, incearca la Casa Luxemburg – vei beneficia de 15% discount cu City Card la rezervarile facute direct la ei (deci nu prin alt site intermediar).
Unde sa iei pranzul: Restaurant La Pasaj – pentru mese gustoase, echilibrate si sanatoase, adaptate sezonului, intr-o ambianta placuta. Si nu uitati de reducerea de 15% la consumatie cu City Card!
Unde sa faci o pauza de cafea: (pentru ca zilele devin si mai frumoase savurand aromata licoare): Zoom Lounge – aici beneficiezi de 15% discount la consumatie.
Unde sa te rasfeti: orice mini-vacanta ar trebui sa includa macar cateva ore de relaxare absoluta. Recomandarea noastra ar fi sa te rasfeti la Hilton Fitness & Spa (10% discount la servicii).
Unde sa iti petreci seara: Daca te-ai cazat deja la Casa Luxemburg, foarte la indemana ar fi sa iti petreci macar o seara Sigi Kultur Cafe, un loc prietenos, artistic si primitor aflat la parterul unitatii de cazare. Cina o mai poti servi, de exemplu, si la Camara Boierului, pentru o experienta culinara autentic romaneasca! In ambele locatii, beneficiezi de 10% discount la consumatie cu City Card.
Ce duci acasa: pe langa tururi ghidate in oras sau imprejurimi, la City Info Kultours vei gasi si un magazin de suveniruri numai bune de luat acasa pentru cei dragi sau pentru tine. Cu City Card, beneficiez de 15% discount in magazin sau la tururile ghidate.

Economiile pe care le poti face cu City Card reies din imaginea de mai jos. Te incurajam insa sa descoperi si alti parteneri care ar putea sa contribuie in mod inedit la un City Break Timisoara. Lista completa a ofertelor din Timisoara o poti regasi aici: topcitycard.ro/locatii/localitate/romania/sibiu/

city break sibiu cu top city card