Doza ta de inspirație: ce cadouri oferim în luna martie?

Primăvara înseamnă viață, bucurie, lumină, culoare, dar și prețuire pentru una dintre cele mai gingașe ființe – femeia. Pe lângă tradiționalele flori și mărțișoare, ziua de 8 martie poate fi sărbătorită în numeroase moduri inedite, la care fie nu te-ai gândit până acum, fie nu ai reușit încă să le transformi în realitate.

Deși opțiunile par atât de variate, inspirația pare să ne părăsească atunci când dorim să ne exprimăm aprecierea prin intermediul unui cadou. De aceea, ne-am gândit să-ți oferim câteva sugestii de cadouri pentru femeile dragi din viața ta.

Așadar, iată recomandările noastre pentru luna martie:

1. O excursie bine planificată reprezintă un cadou neașteptat pentru doamnele și domnișoarele pasionate de călătorie. Dacă alegeți Brașovul ca destinație, asigurați-vă că sunteți la curent cu cele mai bune opțiuni de cazare.

ce cadouri oferim în luna martie (2)

Orașul de la poalele Tâmpei vă așteaptă cu o mulțime de locuri romantice, monumente istorice, străduțe medievale, locuri de promenadă, diverse evenimente și desigur, oameni prietenoși.

2. Cumpără-i o carte. Cărțile sunt un izvor nesecat de bucurie și creativitate, astfel că serile de primăvară pot fi mai frumoase alături de romanul favorit. Librăriile din oraș te întâmpină cu numeroase titluri de succes, care îi vor topi inima celei dragi.

3. Răsfaț-o cu o prăjitură . O seară în doi, alături de o prăjitură delicioasă și un ceai aromat, este un gest simplu, dar apreciat de femeile care iubesc micile bucurii dulci. Încheie ziua cu o plimbare pe sub Tâmpa și ziua de 8 martie va fi perfectă. 

ce cadouri oferim în luna martie (3)

4. Propune-i o activitate inedită. Nu toate femeile doresc să fie răsfățate cu articole vestimentare, cosmetice, dulciuri, seri în oraș sau flori. Pentru acelea care își doresc un altfel de 8 martie există alternative. De exemplu, puteți merge împreună la un curs de dans, escaladă indoor sau jocuri de tipul escape room.

5. Mergi cu ea pe pârtie. Poiana Brașov este unul dintre cele mai frumoase și romantice destinații, dar și o alegere perfectă pentru 8 martie. Fie că preferați sania, fie că sunteți pasionați de schi sau snowboarding, ziua se va transforma într-o amintire de neuitat.

ce cadouri oferim în luna martie (4)

Desigur, vă puteți bucura de ultimele zile de iarnă și în Predeal, Fundata sau Zănoaga, acolo unde vă așteaptă multă distracție, dar și peisaje superbe.

Iar dacă deții Top City Card, beneficiezi de reduceri avantajoase la cazare, consumație și alte activități din Brașov și țară. Așadar, inspiră-te din lista noastră de sugestii și dăruiește clipe de fericire mamelor, iubitelor, fiicelor sau prietenelor.