Afla ce beneficii ai la Gradina Botanica si la toate muzeele UBB din Cluj cu City Card!

Primavara vine cu vesti frumoase, astfel ca din 1 martie 2016, Gradina Botanica din Cluj si toate muzeele Universitatii Babes-Bolyai ofera bilete 1+1 gratuit tuturor detinatorilor de BCR City Card sau Top City Card! 

Cu mult entuziasm, va anuntam ca Universitatea Babes-Bolyai se alatura proiectului City Card, dovedind inca o data deschiderea pe care o are fata de comunitatea clujeana, dar si fata de turistii care ajung in oras. Astfel, la Gradina Botanica din Cluj, precum si la toate muzeele UBB, beneficiaza de oferta 1+1 toti detinatorii de BCR City Card sau Top City Card.
Mai exact, la un bilet cumparat, al doilea il primiti gratuit, la fiecare vizita!

afla ce beneficii ai la gradina botanica muzeele ubb cluj

Gradina Botanica, aflata in subordonarea Universitatii, este cu siguranta nu doar unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale Clujului, dar si un simbol al orasului, fiind o prestigioasa institutie stiintifica, didactica si educativa.
Muzeele care apartin de Universitatea Babes-Bolyai ascund si ele comori de pret ale Clujului: singura colectie de meteoriti din tara, singurul cuib de dinozauri pastrat in pozitia initiala (vechi de 65 de milioane de ani!), precum si colectii impresionante din lumea vegetala si animala.
V-am facut macar putin curiosi? Va invitam sa le descoperiti, fie ca sunteti clujeni, fie ca va aflati in vizita in Orasul Comoara al Transilvaniei!

Alaturi de Gradina Botanica, iata mai jos cele 6 muzee ale Universitatii Babes-Bolyai unde beneficiati de bilete 1+1 gratuit daca detineti un BCR City Card sau un Top City Card.
Oferta este valabila incepand din 1 martie 2016 in mod NELIMITAT – valabil deci la fiecare vizita pe care o veti face la aceste institutii. 

Gradina Botanica ,,Alexandru Borza” din Cluj, precum si toate Muzeele Universitatii Babes-Bolyai sunt obiective cultural-turistice incluse in proiectul City Card. Prin aceasta initiativa, BCR alaturi de Top City Card doreste sa resusciteze turismul intern. Cardurile fiind dezvoltate la nivel national, vin ca un indemn catre romani sa calatoreasca mai mult prin tara, sa constientizeze ca avem toate aceste locuri deosebite si frumoase,  de o valoare inestimabila, sa iasa din confortul cotidian si si sa le descopere in mod direct.

Fotografie realizată de Iulia Iancu